Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsklubba;

Hon står där ute med en cigarett i handen
Hennes andetag består mest av rök
Från just den där cigaretten

I den andra handen har hon en klubba
Kan inte se hur den ser ut
Men den lyser av glädje

Ser hur hon nu smakar på glädjen
Som så lite godis kan ge för en stund
Precis nu när solen skrämmer iväg mörkret

Flickan som står där ute på balkongen
Hon är lycka med brunt hår
En glittrande vacker flicka med gröna ögon

Det är vår
Och det finns ingenting finare




Fri vers (Fri form) av FallenAngel xo
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-03 07:49



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
tycker om - så frisk, hoppfull ton i det du skriver!
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo