Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One of my addictions;

I'm addicted,
Addicted to you
Your non-existing love,
Somehow gets me trough
You know I like you,
No secrets now
The way I feel,
Is stuck inside
Every second,
Your'e in my head
Makes me smile,
Although I'm dead
A lot of feelings,
Rushing beneath
But all my words,
Get stuck in my teeth
I know it's one-way,
Your eyes are sealed
Like my love,
Is revealed




Fri vers (Fri form) av FallenAngel xo
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-05 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo