Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss

Du är helt underbar
Du anar inte hur jag känner
Jag vågar inte säga något
Vill inte lova för mycket
Vågar inte heller hoppas
Men jag vet att det kommer bli
Någonting mellan oss
När vi ses
Det är mindre än två månader
Kvar nu
Det kommer att vara så fint
Konsert och allt
Fin musik och du
Som håller om mig sådär
Och kysser mig ibland
Sådär intensivt
Du gör så att jag vill
Mysa med dig
Sova tätt intill dig
Visa hur mycket jag tycker om dig

Du är den underbaraste
Trots att jag inte vågar säga det till dig
Så gillar jag dig väldigt mycket




Fri vers av FallenAngel xo
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo