Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är inne;

Grattis älskling
Nu är du 20 år
Halvvägs till 40
Enligt mig gammal
Lite segt att du fyller
Just på en söndag
Men din dag kommer ändå
Att vara så fin
Det är i alla fall
Vad jag önskar dig

Älskar dig obeskrivligt mycket
Det vet du om
Från din bara din
Till min bara min

Grattis




Fri vers av FallenAngel xo
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 07:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo