Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst vill man ha lycka och kärlek och allt sånt där men ändå...


ingen jakt

för mig är det ingen jakt
för mig är det bara
förhoppningar
vackra drömmar
och fantasier

tror att allt kommer
när man minsta anar
och ironiskt nog ,när
hoppet tagit slut..

så jag får vara här
ännu en dag
utan dig
utan den som skulle
följa mig till sjunde himlen...




Fri vers av firefire
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-27 14:42



Bookmark and Share


  PPQ
en härlig text med en härlig attityd
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire