Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Krom.


du tar mitt bröst
för det över din kropp,
du sluter mig
för evigt.

bistå mig med frihetsyrsel
min rygg som
växer in,
låt oss knäböja i snön

i väntan
på i morgon.

jag vill göra
älvhalsband,
ett halsband gjort av krom
och klä mig i
en trekant

där du är i mig
över
bakom
under
i väntan på ett uppbrott.

knulla mig upprätt
knulla mig nu,
jag andas
vår kondens.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-27 15:53



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
oj vad bra..!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M