Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Håll mig.


för benen över kanten hela hela tiden
är nog snudd på efterbliven
jag väntar här på dig –

mitt eviga ljus min renande svada

för när jag öppnar munnen rinner talet snabbt och bort

det måste nå ut

och inte bli ett grått osagt slut.

håll mig en stund, ett snabbt kort tag
jag känner hur jag exploderar
av dessa skrapsår i halsen,

bredvid dig är jag aldrig omständlig

bara självklar sann och fri

så håll mig en stund

en minut som far förbi.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-28 07:41



Bookmark and Share


  aol
underbart så innerligt nära i ett ändå så flyktigt liv,
2010-09-30

  Yrre VIP
Mycket vackert och mjukt en stilla frågan, väldigt fint.
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M