Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld full av toner



världen är full av toner
orkestern spelar
ibland falskt

bland nedfallna löv
på en trasig soffa
sitter jag ensam

endast några toner
når mitt öra
övriga flyger förbi

som flyttfåglar
vandra jag runt
runt, runt

en ton träffar mej
jag ser, hör den
snart sjunger vi duett.






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-28 09:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin, slutet låter härligt !
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson