Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar lik



Det luktar lik
Det luktar bankkund
Bankkund hos vilken bank som helst
Utan nån om helst
Ventilation från dess kadaver

Det luktar lik
Lik-a bra
Det är de kunder som de pinat ihjäl
En efter en
Gång på gång så ser man
Dom avlida
De snor nån % i taget
För 100 år sedan skulle alla bankdirektörer sitta inne
För nåt som kallades ”ocker”
Den termen är ”avskaffad”
Men bara termen förekomsten har flyttat in
I de ”fina rummen” hos bankdjävlarna

De är som om de vore lierade
Med maskarna
Likmaskarna……




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-26 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO