Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


STÖTARNA



ett stannat ljud bryter ut i ljuset


i drömmen
jag tappas ner i ett träsk
här luktar det fränt och ett diskmedel
spolar mig ren själen är en horisont
mitt pekfinger klipper gräset där vid rötterna




Fri vers av umpaa
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-11-25 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa