Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt emellan


Vill bli fri

från denna sömn

med öppna ögon

vakna upp helt och hållet

eller somna fullständigt

bara inte något mitt emellan.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-28 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans