Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av en rockgud

I skuggan av dig, kommer jag aldrig älskas för mig. De vet inte vem jag är. De dyrkar din kropp, försummar min själ. Tusentals människor, miljoner. De lyssnar till din musik, men hör inte mina toner. De sjunger med i dina texter, men läser inte min poesi. I ditt sällskap blir jag aldrig fri. I ditt sällskap blir jag bunden. Fastkjedjad till alla dem som sökt sig till mig av beundran. Till dem som dyrkar dig, men som ger sin kropp till mig.




Fri vers av Amandaaa
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-29 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa