Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brådska är väl ett misskänt ord.

 

jag har sådan brådska

-inte till graven

nej jag skördar fullmogna sekunder
kattfilosofiska avslappningsknep
barnskratt
kreativa impulser
dofter av färg
dignande rika minnen
lust till din varma famn

jag har mer bråttom för var dag som går
och spar ingenting
för jag kan ändå inte ta det med mig
och förändringen är det enda sanna
tillförlitliga

därför slösar jag nu
lever rikt
även om mitt ljus brinner i båda ändar
- det lyser upp mörkret!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-29 01:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, förändringen är en konstant.
Nuet är flyktigt.
2010-09-29

  PPQ
den här gillar jag där emot :D den var rikttigt bra....
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger