Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är så lång, ända fram till natten



dagen är så lång, så lång
lyser

med sin frånvaro, sång
av stillhet, av ro

när minuterna går
timmarna slår


slagen blir till ångest
nedslagen

hundlik

fri som lövet
som luften

som tjärnen


där jag blickar ner
på multnande växter

gror inte mer

mitt öga torrt


längtans dag, lilla människa
lilla person

lilla personlighet


du är ingen hund
inget lik

ingen lik
unik


ända fram till natten







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-29 09:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fina ord om det som är tungt i livet.
2010-09-29

  Catharina Edin VIP
Riktigt finemang, detta -
2010-09-29

  Suzy med punkterna
Talande text
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP