Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I evadräkt...

Nu har det blivit annat väder!
Träden i parken har fått nya osynliga kläder!
En del ser helt vingklippta ut!
Efter blåsten och bladraset!
Men tänk ändå att kunna stå,
stolta, vackra och vara utan något på kroppen
och sträcka på sig ända upp till toppen
det är tydligt att de har fattat galoppen
att kläder är inte det, som avgör loppen...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-29 14:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här med årstidernas växlingar och naturens fantastiska
medvetenhet, den har aldrig några problem med val av kläder!

Den är alltid lika vacker ...

/Ann
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt