Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart vi ska vara vänner

Trodde inte att du var sån
som bara låter tiden sudda ut
aldrig reflekterar, ifrågasätter
de minnen jag hade med dig
gjorde du vissna på 2 sekunder
som du pratade om vädret
klart vi ska vara vänner
det säger man alltid
det värsta är
att du tror på det..




Fri vers av Hawaii
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii