Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulla tankar;

Ingenting
Allting

Vad är det som avgör
Vad som betyder något?

Är det ingenting?
Eller allting?

Är det du?
Eller kanske jag?

Vad är det som avgör?
Vem är det som bestämmer?




Fri vers (Fri form) av FallenAngel xo
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo