Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula små frågor;

Vad är det som låter mig vara kvar?
Vad är det som gör livet värt att leva?

Svåra små frågor,
utan svar

Men en dag så kanske,
vi ser ett svar




Fri vers (Fri form) av FallenAngel xo
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo