Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd

 

 

Jag röker

 

 

inte

 

men

askan bränner
i
mina
lungor

röken pressas
ut ur
mina
porer

 

 

i´m on fire

 

 

 

 

i´m on fire

 




Fri vers av Blodros
Läst 441 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-29 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
LYSANDE likt glöden..
2010-12-31

  greajt
å så bra
2010-12-24

  Lady Alassa
Värt att läs Kan inte poängteras för ofta.
Ekens inversion mår inte bra av förgiftad luft
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros