Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tv:n har åkt ut


Att födas utan skinn

*

En del föds liksom utan skinn, inget skydd

Allt går rätt in i hjärtat, sinnet

själen förmörkas

det går ej att värja sig från all ondska

inte att undgå plågade blickar


SER plågan och är maktlös

inför andras och egen smärta

Att leva eller dö

gör varken till eller ifrån

men...

Viljan att leva

att göra något litet gott

det valet måste segra

ska

segra




Fri vers av Tothem
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-29 22:02



Bookmark and Share


    Mejja
Tycker om styrkan i dessa dina rader - ja obevekligt behövs viljan för att segra
2010-10-01

  Anna*
Underbar dikt som jag applåderar och bokmärker genast =0) <3
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem