Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt från vår



Förvånande nära
hade hennes blick
smält frosten
i hans skägg.

Leende
av vad som väntade
fylldes ådrorna
av ljusgrönt blod.


Hon slickade
hans svala kindben
från daggdropparna
hon lämnat honom.


Han tar
hennes vita lillfinger
djup ned
i halsen,
hostande
låter han sin våta krona
sjunka till marken.

Hon smeker
hans sista andetag
och försvinner
med en suck
ned i hans mjuka man.




Fri vers av Ellinor L
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellinor L
Ellinor L