Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malen

Det har flyttat in en mal

igen


Han pratar trevligt

men hans läppar är fylliga

och jag vet ju att de bara vill bita


för dem säger bara

vad jag vill höra


Och den kröp på mitt bröst

häromdagen



Men jag tänker inte ta död på den

bara lägga in den i frysen

utsätta den för olidligt miljöombyte


För han kan ju inte bo med mig




Fri vers av Ellinor L
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellinor L
Ellinor L