Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt av guld och silvertråd



Himlens stjärnor
på havets skinn,
så nära
att han kan känna dem
glittra.

Hans andedräkt
av dis
stiger
mot hennes
mörka höjder.

På stranden
står jag vilsen
framför våra
oändligheter.
Mitt okända
havs fingrar
lockar mig
till sitt djup.

Skall jag dyka i,
låta Amor
sy oss samman,
mitt hav, din himmel
med silvertråd.




Fri vers av Ellinor L
Läst 169 gånger
Publicerad 2010-09-29 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellinor L
Ellinor L