Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmönster

håller händer
(för att döva smärtan,)
kramar om
(något de aldrig kommer äga.)
Trycker sina huvuden
(hårt)
mot brösten på varandra,
(i hopp om att ett hjärta)
som är fyllt med känslor
för dem
(skall finnas där.)

Besvikelsen,
(varje gång,
ändå envisas de med att)
det är fel på dem
eller älskaren...




Fri vers av Ellinor L
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 19:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vemodigt ramat, med hopp om förändring och mer kärlek.

Må diktjaget få all kärlek hon förtjänar, d.v.s. all.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ellinor L
Ellinor L