Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ung och intensiv kärlek på Glastonbury Festival.


Glastonbury Love


Första, och sista, gången
jag såg dig
var dina ögon öppna.

Jag tog din hand,
du gav mig e,
jag sa att de var första
bokstaven
i mitt namn.
Du gick för att köpa cider
fasten jag redan hade de.


Sedan var vi i det blå,
höga av de vita
äntligen tillsammans.

Fast du sa
att smärtan av att skiljas
skulle vara större
än denna verklighet.

Solen gick då upp
för första gången
den natten,
men mina ögon
var redan begravda
i dig.


Vi satt nu i röken
paralyserade av hopp.
Jag kunde ej se dig,
så vi lyssnade
på din närvaro
i mina andetag.

Solen gick då upp
för andra gången
den natten.


Som en droppe
låg jag
i din navel.
jag skulle ej se dig
för sista gången.

Jag smög iväg,
när du låtsades sova,
innan solen gick upp,
för tredje gången
den natten.




Fri vers av Ellinor L
Läst 124 gånger
Publicerad 2011-05-23 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellinor L
Ellinor L