Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där regnbågen aldrig slutar



I New Yorks
drunkna konversationer
bland skägg
på taken på hus,
sökte jag Platsen
där regnbågen aldrig slutar.

I Berlins
gryningar av levande techno
bland speed
och ockuperade lokaler,
sökte jag Platsen
där regnbågen aldrig slutar.

I Londons
stängda parker
bland möjligheterna
i livet på de mörka gatorna,
sökte jag Platsen
där regnbågen aldrig slutar.

Åh vad jag sökte dig!

Någon frågade som alltid
vad jag gjorde
jag sa att jag sökte
Platsen där regnbågen aldrig slutar.
Han skrattade och sa
’den platsen hittar du aldrig här
åk hem igen
du kommer aldrig hitta den
med ett vandrande hjärta’.

Besviken reste jag hem
och i trädet utanför mitt fönster
fann jag regnbågen.




Fri vers av Ellinor L
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-05-23 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellinor L
Ellinor L