Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossa porslinsdockan

Vad döljer sig egentligen bakom en porslin fasad?
Vad döljer sig bakom de rosa kinderna?
Vad döljer sig bakom de där hårt sminkade ögonen?
Vad döljer sig bakom det där leendet?

Hur ska man kunna ta sig in i en flickas porslinsansikte?




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-29 23:03



Bookmark and Share


  Bobby
Krossa! Slå sönder! Bryt loss den svåra tyngden! Förlis på klippan!
2010-09-30

  lycksele
Det finns inga naturliga ögon på flickor eller kvinnor längre.
Man köper färg och målar dit nått annat istället.

De som säljer skönhetsfärger, svart mascara och ögonskugga, gnuggar händerna på väg till banken dit dom stoppar kvinnornas pengar.
Och vi män tycker det är tråkigt att träffa kvinnfolk som man inte ens vet hur dom ser ut.
Egentligen.
.. det är lite som att köpa grisen i säcken.
Man vet inte vad man får, åtminstone utseendemässigt.
Dom bröst som såg så jäkla pushade-up, visar sig vara helt vanliga goa kvinnobröst med en viss slakhet.

/lycksele
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi