Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Så lätt

hälla upp ett till glas vin
lägga in ny snus (efter att ha avlägsnat den gamla)
skjuta på brevet till gamla mamma (hon intresserar sig egentligen inte och tiden går ju så fort för henne att hon knappt märker min långa tystnad)
ställa av väckarklockan (sönerna fortfarande sjuka, dottern klarar sig själv)


Så svårt

se sig själv
komma ihåg gamla drömmar och målsättningar
aktivera hunden (se till hennes behov av omväxling och uppgifter)
acceptera
acceptera att jag (inte längre avser att leva upp till någon som helst bild)








Fri vers av Anita Hanssen
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 01:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
En vardagsnära och något uppgiven bedraktelse, visst är det lätt när det svårt brukar någon jag känner säga!
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen