Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla nätter och varma dagar

Nu har järn nätterna kommit
till oss frosten ligger vit som
slöja i gräset detta på grunad
av dom kalla nätterna

Men på dagarna värmer solen
så gott så jag njuter av att
hösten är här i sin färgade
glans vill nästan ta mig en
dans känner mig så glad
nästan varje dag




Fri vers av Ann-christin
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-30 13:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint du skriver om den vackra hösten
som vi nu har, fina rader
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin