Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..... "både Kasper och Jesper och Jonathan" fast mer "Rolf och Kjell och Nisse" typ


Folk och rövare i Göteborgs stad


Att se Josefssons program
Om rövarna i Göteborg låter som
Ramkvist och Mogren
När de skyller ifrån sej
De kunde hoppa runt i ring
Och sjunga
”Små skojarna små skojarna Är ruskiga att se”
”Ej skrupler ej skrupler ej samvete ha de”


MEN de bevisar i alla fall en sak
De värsta skojarna går i slips….
Och kostym…..
Så fort man hör en direktör
Med dalmål så låter det falskt….
”Ramkvist-olåten”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-01 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO