Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråle ljus

Gör vad du kan av din kärlek
ge av din stråle utav ljus
inom dig
ge av din glädje och lycka
tala till ett sorgset hjärta
till dom små och svaga
ge av din stråle ljus inom dig




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-09-30 21:49



Bookmark and Share


  Anna*
Precis så! Det kostar inget att ge av den stråle ljus vi har inom ♥
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna