Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Det finns så mycket smärta här,
kom inte närmre,
du kanske bränner dig på sanningen.




Fri vers av Marshimlen
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-30 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen