Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara gammal olycklig kärlek som man kan minnas ibland,bitterljuvt ni vet...


tillbaka till kärleken

varje andetag
varje blick
allt du gav mig
innan du gick

hur underbart
det var
och hur fult
det blev

i dagsljus
efter ruset
i ångestens
skeva värld

och ändå
ville du stanna
och ge mig mer
av både kärlek och
ömhet,värme och allt

det vet jag att
du ville

men min osäkerhet
gjorde även dig
osäker
och jag tordes
inte berätta
hur mycket du betydde

rädd för att gamla
bakslag och förnedringar
skulle komma i repris
och jag var inte beredd
att betala priset
inte då
inte du

du var ju mitt allt
och idag har jag
tänkt på dig igen
och önskat allt
tillbaka...

och hur det går
vet inte ens
stjärnorna än...




Fri vers av firefire
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-30 22:46



Bookmark and Share


  aol
hoppas det löser sig, bra skriftat vännen
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire