Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsperspektiv


Sysselsatt med

min ensamhet

droppar tiden långsamt

en rusig morgon

hänger alla möjligheter

i luften.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-30 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans