Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sometimes dreams can be to good, and trick you into reality


Drömmen- där du förut fanns

Det jag önskar
Att fylla det tomma
Där du förut fanns
är en grop ångest

Jag önskar så
att jag inte varit så naiv
Jag kunde kanske fått
den kärlek jag drömmer om
men drömmar är bara drömmar

hinder hittar vi alla
som förstör vår högsta önskan
och krossar hellre hjärtan
på den som inget har

Den som är rädd att förlora
Men tar det stora steget
Vill så gärna leva drömmen
Allt man balanserar på
är tron på drömmen

Men snart vaknar jag upp
svettig och kall på samma gång
Det kom som en bomb
att min dröm aldrig blir sann



Jag vill stryka ett sträck
över hela dig
Men ändå vill jag tillbaka
till den tid då jag trodde
så starkt på drömmar
Att drömmar kan bli verklighet

Jag saknar dig fortfarande
Men det jag saknar
Är inte själva du
Det är det jag aldrig hade




Fri vers av PollyBlunder
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 01:12



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkr bra
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder