Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har varit i Stockholm och sett svansarna av derby,,,


Back,,,




Back on the track
lay´s the pack


och jag går och visslar



e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-01 13:01



Bookmark and Share


  Angeldust
:) väkommen åter
2010-10-07

  Amorina
Härlig! :)

Welcome back! :)
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten