Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mycket dåligt rödvin och Portishead


för mycket dåligt rödvin och Portishead
kan göra även den lyckligaste till en

miserabel
instabil
narcissistisk
masochist




Fri vers av Daybreaker
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-11-25 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker