Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att komma igen efter ett hotande nederlag......


Återupprättad !

Återupprättad
jag var nere för räkning
domaren räknade till sju
men med den sista gnistan
tände jag till och frustade :
Det här är inte allt !
Det finns mera !
Borstade av mig dammet
gick till offensiv
avancerade
tog befälet (!)
kände segervittringar
styrkan hade
återvänt
så stark jag,aldrig förr, mig
känt (!)
min antagonist tog till
reträtt
segern blev väldigt
lätt (!).....

.....




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska