Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan vaknar!

Jag ser nu nya mål
som jag inte trodde fanns
känner mig trygg
och säker på mig själv
tiden med dig satte sina spår
smärta tårar hopplöshet mm
flera år stal du från mig

Men en dag kommer
du att minnas...
då kommer din smärta

SMÄRTAN VAKNAR!




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 23:49



Bookmark and Share


  Anna*
Glad att du kan se framåt och gå vidare med nytt hopp =0)
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna