Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det största





jag tänker
att jag i grund
och botten är
en EFS-are


men så slås jag av tanken
att så är inte fallet


jag drömmer om att radera ut
alla samfundsgränser
drömmer om en enhet
i Kristus Jesus



vad är jag då?
jag är en Jesu lärljunge
innerst inne
det vill jag förbli
och leva ut



men kan verkligen
lilla jag
få tjäna mästaren
Jesus
den störste


ja, det är sant
att få tjäna Gud
är det största här i livet

jag gör en
handvolt
till




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 299 gånger
Publicerad 2010-10-02 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin