Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa för att finna lugn.


Ett sommarminne

Tog min gamla mercedes och åkte iväg på en resa
resan gick till Danmark

Jag ville bara lämna allt för att pyssla om mig själv
tanka på min livslust

En liten by var mitt mål precis vid havet, jag längtade så hett hela resan
jag kom fram på kvällen det var så vackert att det gjorde ont

På morgonen tog jag en promenad mot havet, klädde av mig alla kläderna
lät min kropp sköljas ren i det salta vattnen.

Jag fick tid att finna mig själv igen efter en hemsk skilsmässa,
chans att plåstra om allt som gör så ont.

Jag mötte en präst en kväll på en restaurang, han var en trevlig man som visade mig ett underbart ställe, där berg möter havet och sanddynorna var höga som hus.
Där gick vi och pratade om allt och inget.

Denna resa gav mig inre frid och finns i mitt minne för alltid.





Fri vers (Fri form) av mia1
Läst 194 gånger
Publicerad 2010-10-02 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1