Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag


Torsdag
Gjutning
Betong
Formen klar på morgonen
Armering, stål och najning
Lunch
Spenatsoppa och pannkaka
Det är ju torsdag
Grön soppa tallriken full

Pumpen kommer, ställer upp
Sen kommer betongbilen
Välter ur betongen till pumpen som pumpar in den
I formen
Den är grön
Som spenatsoppa
Men en annan konsistens
Lite mörkare än soppan
Och slabbigare
Konsistens som lös koskit
Det plaskar om skiten

Tänk att de kan brinna och bli fast
Men blir förundrad varje gång




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO