Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cigarett brinner ut

När en annan tänds
Någon är stolt
En annan skäms
Livet rullar på
Folk byter plats
Inget är fast
Förutom en och annan last




Fri vers av john finkelman
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman