Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

Idér, föreställningar, meningar, funderingar och reflexioner
I ett sinne av intellekt
Tankar med svar på allt
Även om man tänker fel
Tänker man rätt
I en medvetande fanatsi
Är allting perfect
Låt det så stora heroiska förbli
Ingenting är omöjligt
Med lite eufori
I




Fri vers av john finkelman
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman