Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssinne

En person som blir aggressiv, hänsynslös eller deprimerad av livet
Har ett dåligt livssinne
En person som blir glad och lugn av livet
Har ett bra livssinne
Och ett dåligt livssinne sammanfaller inte alltid med ett dåligt liv
Men kan likväl göra det farligt för personen att leva eller levas med




Fri vers av john finkelman
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 15:28



Bookmark and Share


  Gravitation
sjukt bra
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

john finkelman