Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemskt

När jag möter dig, möter jag dig inte egentligen
För jag har redan flytt bort i ett rus med dansande jordnötter

Jag tror att du tror att jag är alkolist

Och jag får minnesluckor
Och förminskar allmänt min chans
Att få en dans förvandlad till romans
På alla sätt och vis

För jag vågar inte möta dig
När jag möter dig




Fri vers av john finkelman
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman