Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitsamma

Jag ser dig i drömarna
Forfarande
Fast det tog slut
Fult
Du var lång
Och jag var lika
Du ville resa
Jag ville kika
Du ska veta
Du var och är min natt och dag
Men det kan inte förlåta mig
Jag bär alla förlorades drag
Jag är svag
Och du är stark
Du såg
Allt jag inte ville se
Men du ska veta att jag låg
När jag tog din spark
När du flög
Och jag tog mark
Skitsamma
Jag kommer dö en dag
Men aldrig du
När jag ser det svartna
Kommer du alltid leva kvar
I någon annans hjärta




Fri vers av john finkelman
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman