Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar

Ligger och drar mig i sängen
Går till jobbet
Käkar äcklig och nyttig lunch
Miljövänlig
Går hem
Går till jobbet igen
Förvirrad
Fattar ingenting
Går ut och springer
Förbi där hon bodde igen
Tränar, Tränar igen
Tränar tills det värker
Duschar
Renar min smutsiga själ
För att starta om på nytt
Går ut
Hoppas att träffa nån ny
Små raggar lite på tunnelbanan
Hemskt att se sig själv så
Desperat
Men tunnelbanan tar till sist slut
Och jag står på ett torg
Någonstans, spelar ingen roll
Möter upp några vänner
Tar en öl, tar tre
Tar fem
Går hem sen
Vaknar och drar mig i sängen igen






Fri vers av john finkelman
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-17 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john finkelman