Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ska man börja dejta igen fy fan


”Då ska man börja dejta igen fy fan”

Sägs det i en av våra tidningar idag
På första sidan….
Som om, det skulle vara nån nackdel
Dejta

När man haft ett förhållande som spruckit
Äktenskap, förlovning eller nåt
Är inte detta en av de finaste grejorna med
Att åter vara singel

Man ”dejtar” vem man vill
Man går hem med eller utan
Vem man vill
Man har ö h t en fantastisk möjlighet
Att välja liv

Man behöver inte bestämma nåt
Inte nåt alls nästan
Bara ta dan som den kommer
CARPE DIEM




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-03 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO