Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrmansgården



Styrmansgården byter namn


Nu heter de styvmansgården

Nästa vända blir det styvmansvården

Men kriminalvården borde säga:

STOPP SKEPPARE

Ja eller svindlare då....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-03 00:41



Bookmark and Share


  queenia
*ler*
meningsbringande lek med ord.. :)
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO